Короткий опис статті

У цій статті ми розповімо Вам як замотивувати себе та спонукати бажання рухатися вперед

Кожен рік росте прірва між тим, ким ми є, і ким хочемо стати. Прошу помітити, наскільки дуже прискорився ритм нашого життя: начебто тільки зустріли новий рік, як на носі вже новий. Ми просто не встигаємо впорядковувати всі свої справи і займатися тим, що нам дійсно близько. Нам постійно доводиться вирішувати якісь по суті не потрібні нам завдання та проблеми, які тільки «вбивають» наш час. Я думаю, Ви розумієте, що це не зовсім правильний стан речей.

Нормально це коли ми займаємося тим, що любимо, і отримуємо за це справедливу плату. Ось як має бути! І я намагатимусь розповісти Вам про способи, за допомогою яких цього можна досягти.

Отже, найбільша проблема сучасної людини-він не знає що робити зі своїм життям. Йому просто не сказали і він розпоряджається їй сам. Він схильний до впливу різноманітних рекламою в інтернеті, інстаграмі, ТБ або такими ж як він сам людьми. Він просто загруз у легкій фізичній доступності своїх бажань і у звичайній людській ліні. І йому постійно потрібна якась мотивація, стусан що б щось робити, типу: «дайте мені додаток на смартфон для мотивації, дайте я піду на тренінг з мотивації вартістю половини моєї зарплати» і т.п. Але знаєте що зрештою найкумедніше? Вся мотивація міститься всього в парі слів – «У ТЕБЕ всього одне життя». Просто вимкни ютуб, відключи телефон і все що може видавати звуки у твоїй квартирі і ти почуєш.. почуєш як вона проходить. та проходить досить швидко… І навіть не сама швидкість найстрашніше. Найстрашніше те, що час безповоротний.

Я сподіваюся, що моя перша та далеко не остання стаття спонукає Вас задуматися про стан речей у Вашому житті та зайнятися тим, що Вам дійсно важливо та близько.

Додати до сподобалося
Схожі статті
Дані відсутні
Хочете замовити пробний безкоштовний урок?
Наш менеджер за телефоном може допомогти вам підібрати курс для вашої дитини та записатися на пробне заняття.